Суспільство

Енергетики Чернігівщини розказали як і за яких умов відключатимуть боржників

На Чернігівщині боржників відключатимуть від електроенергії.

Про це повідомив Заровний Іван Володимирович, заступник директора комерційного з технічного забезпечення АТ «Чернігівобленерго».

За його словами, Кабмін скасував мораторій на відключення світла, за винятком територій, де ведуться бойові дії, та тимчасово окуповані території. Усі інші споживачі мають своєчасно сплачувати за електроенергію, інакше ризикують потрапити у списки на відключення електропостачання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинські поліцейські допомогли водійці авто, яка з маленьким сином застрягла у сніговому заметі

«Якщо споживач має заборгованість перед постачальником, постачальник (у нашій області це переважно ТОВ «Енера Чернігів») звертається до оператора системи розподілу з вимогою відключити боржників із певної дати. Оператор системи розподілу має виконати цю вимогу. Тому у зазначену дату фахівці «Чернігівобленерго» приїжджають до споживача і фізично припиняють йому постачання електроенергії»,- сказав Іван Заровний.

Додамо, що постачальник уже подав АТ «Чернігівобленерго» перші вимоги на відключення боржників, тож уже з початку наступного тижня вони торкнуться усіх районів Чернігівської області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button