Ферма на Чернігівщині виготовлятиме пармезан із молока сірої української корови

На «Велесовій фермі» у Чернігівської області з молока сірої української корови виготовляють молоді сири, як-от моцарела й бринза. А в найближчих планах стоїть пармезан.
Про це розповів власник «Велесової ферми» Михайло Травецький.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історія лікує: як екскурсії Черніговом допомагають військовим відновлюватись
Зазначається, що також господарство реалізує молоко, вершки, сметану, вершкове масло.
«Власну продукцію реалізуємо у своїй громаді, у продовольчих магазинах у Прилуках і столиці. Продукти з молока сірої української мають попит у мережі ресторанів. Так, Євген Клопотенко став одним із наших перших постійних клієнтів», ‒ зазначив Михайло Травецький.
Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv
Джерело: AgroTimes