Суспільство

Фонтан біля «Мегацентру» потребує переобладнання трубопроводу (Фото)

Містян непокоїть доля фонтану, і хоча редакція ЧЕline вже публікувала інформацію, чому водограй реконструюють, сьогодні чернігівець Михайло Ілляшик опублікував на своїй сторінці у Facebook фото непрацюючого фонтану з розритими посеред вимощеного плиткою дна траншеями із написом «Что-то пошло нє так».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фонтани вкотре виділяють мільйони

Журналісти ЧЕline звернулися за коментарем до прес-служби Управління ЖКГ Чернігівської міської ради.

«Фонтан збудували на місці старого. У цьому році виявили кілька поривів водопроводу, що виникли через те, що стара бетонна основа дещо просіла під власною вагою та вагою води в фонтані. Просідання було зовсім незначне – близько 5 мм. Але через те, що труба була в бетоні, такого навантаження вистачило, аби стався порив. Цього б не виникло, якби трубопровід був вкладений у «кожух», тобто ще в іншу трубу», – розповіли в прес-службі.

39933944_10214259116050344_2238939599269265408_n

Наразі ухвалено рішення про переобладнання трубопроводу – необхідні матеріали надасть підрядник, який проводив капремонт фонтану кілька років тому («Імперія води»), а безпосередньо ремонт зробить підрядник, що нині обслуговує фонтани, – ТОВ «СтройІнвестБуд». Додаткових коштів на ремонт фонтану не надаватимуть.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Чтобы их доктора так лечили как они строят.

Back to top button