Суспільство

Футболісти з Лісковиці перемогли у турнірі «Таврійські ігри»

DSCN7708

Нещодавно у Чернігові відбулись змагання з міні-футболу «Таврійські ігри — 2016».

Участь у турнірі взяли шість команд, до складу яких увійшли учасники АТО, військові, співробітники фіскальної служби та молодь.

Про це ЧEline повідомили у Головному управління ДФС у Чернігівській області.

Головне управління фіскальної служби представляли дві команди: «Фантом» — сформована зі співробітників податкової міліції, які служили у зоні проведення АТО, та «Ради профспілки», до складу разом зі співробітниками ГУ ДФС у Чернігівській області увійшли й волонтери.

DSCN7757

За першість у турнірі також змагалися молоді футболісти мікрорайону Лісковиця — команда під назвою «Ураган», бійці, які приймали участь в АТО — команда «АК-47», учасники Цивільного Корпусу Азов «Чернігівщина» — команда «СІЧ»  та військовослужбовці військової частини м. Ніжина – «Щит – 41».

Перемогла у турнірі молодість – перше місце виборола команда «Ураган». Срібло дістали гравці команди «СІЧ», а бронзові нагороди отримали дві команди: «Ради профспілки» та «АК-47».

DSCN7693

За ініціативи фіскальної служби області для учасників був встановлений окремий приз – вимпел, присвячений вшануванню пам’яті загиблого у зоні АТО полковника міліції Дмитра Тернового, який багато років працював у податковій службі області.

Вимпелом відзначили кращого молодого гравця змагань, яким став Дмитро Степура  учасник наймолодшої команди «Ураган».

Ще статті по темі

Back to top button