Суспільство

Гарячий шоколад без цукру: смачний та корисний напій для затишних зимових вечорів

З настанням зими хочеться зігрітись і пити якомога більше гарячих напоїв. Але річ у тому, що більшість таких напоїв шкідливі, адже містять велику кількість цукру. Цю проблему розв’язав Green Leaf і представив корисну та смачну новинку — гарячий шоколад без цукру.

Гарячий шоколад Green Leaf: вибір тих, хто стежить за здоров’ям

Гарячий шоколад із Солодкою Стевією — напій, який смакуватиме і дітям, і дорослим. Серед його переваг:

  1. Цілковита відсутність цукру. До складу гарячого шоколаду входить цукрозамінник стевія, який є натуральним підсолоджувачем. Класична стевія має специфічний присмак з гірчинкою, але Green Leaf знайшов рішення гармонізації смаку завдяки унікальній технології Harmonix. Солодка Стевія Green Leaf — це корисна альтернатива цукру, яка не містить калорій і має нульовий глікемічний індекс.
  2. Відсутність лактози. Люди, які не вживають лактозу, теж можуть поласувати гарячим шоколадом зі стевією. У складі продукту відсутня лактоза, а для приготування шоколаду використовується окріп, а не молоко.
  3. Низька калорійність. Одна порція гарячого шоколаду (3 ложки суміші) містить лише 29 ккал. Також у складі є корисний та якісний додаток — лецитин соняшниковий без глютену.
  4. Легке приготування. Щоб приготувати напій, додайте в чашку 3 чайні ложки гарячого шоколаду, залийте гарячою водою й розмішайте. Жодних додаткових процесів, лише кілька простих кроків — і у ваших руках неперевершений напій для холодних вечорів.
  5. Смак з дитинства. Головна мета Green Leaf — виготовляти не просто корисну, а й смачну продукцію. Саме тому компанія зробила усе можливе, аби смак напою був максимально наближеним до всім знайомого гарячого шоколаду. Смак той самий, але користі набагато більше.

Окрім низькокалорійного гарячого шоколаду, в асортименті інтернет-магазину Green Leaf є й інші продукти, зокрема:

  • карамель кокосова з солодкою стевією;
  • суміш для випічки Різдвяний пиріг;
  • суміш для випічки Імбирні пряники;
  • суміш для випічки Ванільні панкейки;
  • суміш для випічки Шоколадний брауні;
  • суміш для випічки Мигдалеве печиво;
  • суміш для випічки Чорничні мафіни;
  • суміш для випічки Банановий кекс.

Разом із сумішами для випічки не забудьте придбати корисну суміш для глазурі з солодкою стевією, щоб прикрасити свої десерти. Також в інтернеті-магазині представлені суміші для морозива Протеїнова Чорниця та суміш для морозива Веган Малина, щоб ви могли потішити себе морозивом у будь-яку пору року. Пориньте у подорож світом корисних солодощів разом із Green Leaf.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button