Суспільство

Герої з «Мавки» допоможуть надолужити втрачене: у школах Чернігівщини стартував пілотний проєкт для учнів початкових класів

На Чернігівщині стартував проєкт із надолуження освітніх втрат для учнів 2-4 класів «КЕЧ». Його мета – допомогти дітям покращити знання та навички з математики, читання та письма через гру з улюбленими персонажами мультфільму «Мавка» Жабокицем Квусем і Шумником Гуком.

За інформацією «НУШ», добір шкіл із Чернігівської областей для участі в проєкті відбувається через місцеві департаменти освіти та науки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Болюча втрата: на Донеччині загинув молодий воїн із Чернігівщини

Програма з надолуження освітніх втрат розрахована на вісім тижнів (2-3 заняття на тиждень). Планується, що вона охопить приблизно 6 000 дітей, 300 вчителів і 100 студентів-педагогів у громадах Київщини та Чернігівщини. У межах проєкту вчителі проведуть від 15 до 20 занять із кожного предмета.

Як розповідають організатори, у навчальних матеріалах для дітей з’являться герої з мультфільму «Мавка», які додадуть у навчання школярів і школярок позитивних емоцій, а також навчать їх цілеспрямованості.

Після пілотування матеріалів усі розробки з’являться у вільному доступі на освітній платформі «Всеукраїнська школа онлайн».


Джерело: https://nus.org.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button