Суспільство

«Гетьманська столиця» отримала в подарунок техніку від міжнародної компанії (Фото)

Трактор-газонокосарку, дві мотокоси та оприскувач подарувала компанія «STIHL» Національному історико-культурному заповіднику «Гетьманська столиця», що на Чернігівщині.

Ми передали те, чого найбільше потребує заповідник у сенсі догляду за такою великою територією, що налічує кілька гектарів, – зазначає керівник відділу маркетингу компанії «STIHL» Україна Світлана Скала.

Територія історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» загалом налічує понад 50 гектарів, що потребують постійного догляду. Спеціалізована техніка, яка зараз є у власності історико-культурного заповідника, застаріла і не здатна якісно обробляти наявну кількість територій, а придбати нову – справа не з дешевих. Тож адміністрація «Гетьманської столиці» звернулась з відповідним запитом до керівництва компанії «STIHL» Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До футбольного клубу «Чернігів» повертається колишній гравець

Ми не мали змоги придбати нову техніку для обслуговування наших зелених насаджень, тому по допомогу звернулися до фірми «STIHL» Україна, яка сьогодні дарує нам техніку для догляду за зеленими насадженнями заповідника, – розповідає в коментарі для «ЧЕЛАЙН» генеральний директор Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» Тетяна Кербут

Який вигляд має нова техніка та як пройшов затест подарунків працівниками заповідника – дивіться зовсім скоро в сюжеті «ЧЕЛАЙН».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button