Суспільство

Гіпсові фігурки-розмальовки для дітей створює чернігівська майстриня

Чернігівська майстриня створює фігурки з гіпсу, які можна власноруч розмалювати. Таке заняття дівчина винайшла нещодавно. Вже зо два роки майстриня створює різноманітні свічки.

«У мене є багато клієнтів, у яких є маленькі дітки. Ще з минулого року до мене вони зверталисята казали: ми от купуємо для себе свічки, але у вас нема нічого для дітей. Тому цього року я вирішила створити такі невеличкі гіпсові фігурки-розмальовки», – розповідає Анастасія Рахільчук.

Розфарбовуючи такі фігурки, дитина сама стає художником. Це заняття не лише захопливе, але й корисне.

«Оскільки гіпс є натуральним матеріалом, він абсолютно безпечний для діток, та й акрилова фарба теж не приносить нікому шкоди», – зазначає майстриня.

Розмальовування гіпсових фігурок сприяє розвитку дрібної моторики, покращенню координації руху дитини, формує почуття внутрішнього контролю. У дитини під час такого заняття розвивається уява, оскільки вона сама вибирає колір. А ще це цікаве дозвілля для батьківі дітей.

«Таке заняття захоплює дітей, воно розвиває їх творчо тапороджує захоплення результатом. У цей час і мама щаслива, бо дитина проявила якусь творчість, креативність, і дитина щаслива. Наче одна така маленька фігурка, але вона може створити настільки багато затишних і світлих сімейних емоцій, що це не може не радувати й мене особисто. Надзвичайно приємно, що мої роботи приносять іншим такий позитив», – розповідає Анастасія Рахільчук.

Оксана Замятіна

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button