Суспільство

Голова чернігівської федерації футболу Прокопович знову «вляпався» у скандал

Футбольна громадськість країни вже кілька днів обговорює заборону проведення матчу розіграшу 1/4 фіналу Кубка України «Полтава» – «Шахтар». Начебто через поганий стан газону.

Свій підпис під рішенням поставив і голова комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Геннадій Прокопович. Він же очолює чернігівську обласну федерацію футболу.

Проте журналісти програми Профутбол на 2+2 звернулася до незалежної судово-експертної установи, аби перевірити справжність підпису. Експерти київської незалежної судово-експертної установи оцінили справжність підпису голови комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Геннадія Прокоповича під протоколом Комітету ФФУ про заборону гри.

«Підпис виглядає достатньо грубою підробкою. Переважно, якщо роблять підробку, то виконують її більш старанно. Не можу сказати, що тут готувались ретельно. Підпис виконаний не Прокоповичем, а іншою людиною, з наслідуванням», — зазначила експерт Олена Кривошеїна.

Нагадаємо, що рік тому Геннадія Прокоповича зі скандалом було обрано головою чернігівської обласної федерації футболу. Його суперники звинуватили у численних порушеннях регламенту і підробці документів.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button