Суспільство

Головний рятувальник області відзначив Олену Білик, яка врятувала життя чоловіку

Наприкінці грудня в обласному Управлінні ДСНС головний рятувальник Чернігівщини полковник служби цивільного захисту Роман Гордовий нагородив грамотою та цінним подарунком Олену Білик, яка у м. Ніжин врятувала життя 62-річному чоловіку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медик, яка врятувала життя чоловіку в електричці, розповіла про емоційну зустріч із врятованим і життєві пріоритети

Подія сталася вранці 20 грудня у потязі «Ніжин-Київ». Того дня Олена їхала на роботу в лікувально-діагностичний центр «Добробут» у м. Київ, аж раптом по гучномовцю машиніст передав, що один з пасажирів потребує медичної допомоги. Маючи відповідну освіту, жінка побігла на допомогу людині. В тамбурі одного з вагонів вона побачила чоловіка, який був без свідомості, пульс та дихання не прослуховувались, а серце зупинилося. Не вагаючись, Олена почала проводити реанімаційні дії і згодом серце чоловіка почало битися. На станції у м. Носівка чоловіка забрала швидка і через деякий час у місцевій лікарні він прийшов до тями.

Роман Гордовий подякував рятувальниці за вмілі та рішучі дії та зазначив, що дуже приємно, коли у нас на Чернігівщині є такі чуйні та відважні люди, які не стоять осторонь, а завжди можуть прийти у скрутну годину на допомогу.

134718776_3438930532899757_6835613184248443502_o

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button