Суспільство

Головний «транспортник» Чернігова розповів про підвищення проїзду

Останнім часом в соціальних мережах почали з’являтися публікації про можливе подорожчання (до 5 гривень) проїду в чернігівських маршрутках.

Утім, за словами начальника управління транспорту і зв’язку Чернігівської міської ради Олександра Бєльського, ця інформація не відповідає дійсності, адже про це навіть не йшли обговорення.

«Я про це не чув нічого. У разі якщо перевізники звернуться з відповідним проханням, будемо розбиратися. Але поки ніяких пропозицій і звернень не було», — зазначив Олександр Бєльський.

P.S. Хоча варіант підвищення проїзду в громадському транспорті Чернігова з нового року – цілком можливий. По-перше, це може відбутися через підвищення розміру мінімальної зарплати. По-друге, перевізники можуть збільшити вартість проїзду аргументуючи це тим, що вони оновлюють рухомий склад.

До речі, заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако сьогодні (під час конкурсного засідання у мерії) заявив, що подорожчання дійсно можливе. Олександр Ломако також «припустив», що перевізники Чернігова через кілька місяців можуть звернутися з відповідним проханням.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. А как можно говорить о повышении цен на проезд в городе до 5 грн , если проезд Чернигов-Репки стоит 7 грн. Перевозки осуществляет «семья» Вакуленок, монополист как в городе так и в области. Перед подорожанием до 3,5 грн в прошлый раз они тоже стучали себе в грудь и клялись обновить транспорт и что? )))))
    Вы лохи платите, а мы вас на «тазиках» возить будем)))

  2. Да-да, ржавые и скрипучие 20-ки, убогие 12, да, лучше уже будет проехать в новом троллейбусе за 2 грн.
    Лучше уж убрали с городских маршрутов этих мелких маршруток-клопиков.
    Как по мне, так лучше бы возобновили коммунальное предприятии ЧТУ — польза и для города, и для пассажиров.

Back to top button