Суспільство

Головнокомандувач ЗСУ звільнив полковника Криворучка

Інформація про звільнення з військової служби в запас полковника Олександра Криворучка, військового комісара Чернігівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки оперативного командування «Північ», опублікована на офіційній сторінці ОК «Північ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Коропщині новий військовий комісар

«З метою недопущення поширення недостовірної інформації стосовно ситуації, що склалася, повідомляємо, що, слідство у справі полковника Криворучка проводить Національна поліція України. Згідно з Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України від 30 січня 2021 року, полковника Олександра Криворучка, військового комісара Чернігівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки оперативного командування «Північ», звільнено з військової служби в запас», — йдеться у повідомленні.

Ступінь провини всіх учасників процесу буде встановлено судом.

Нагадаємо, Ольга Деркач, яка працює начальником відділу фінансового забезпечення в Чернігівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, звинуватила Криворучка у сексуальних домаганнях. Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Руслан Хомчак доручив провести перевірку стосовно домагань полковника.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button