Суспільство

Громада Корюківки вшанувала учасників бойових дій на території інших держав

Щороку в лютому ми вшановуємо земляків, які брали участь у бойових діях в різних куточках світу. У Корюківському районі таких військовослужбовців об’єднує районна спілка ветеранів Афганістану. 12 лютого у міському будинку культури членів Спілки нагородили відзнаками міської та районної влади, організації ветеранів Афганістану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хто хоч раз дивився в очі нашим воїнам, точно знає – агресору не взяти ані Київ, ані Одесу, ані Харків, ані будь яке інше місто» – заява Міністра оборони України та Головнокомандувача ЗСУ

До земляків звернулися представники влади, центру комплектування і соціальної підтримки та голова Спілки, які подякували за мужність, проявлену під час виконання військового обов’язку. Учасники заходу згадали події 33-річної давнини, коли війська колишнього СРСР були виведені з Республіки Афганістан та вшанували пам’ять загиблих українців-учасників збройних конфліктів. До пам’ятного знаку учасникам АТО і меморіалу на честь героїчного опору жителів Корюківки нацистським окупантам поклали квіти.

Корюківська міська рада

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button