Суспільство

Ідеї подарунків на ювілей

Не секрет, що найкращим подарунком вважається книга. Це презент, який можна вручити будь-кому: починаючи з начальника, закінчуючи дружиною. Особливо стане у нагоді книга, яка відповідає інтересам ювіляра.

Яку книгу подарувати на день народження чоловіку

Якщо повна дата виповниться чоловікові, можна купити в якості подарунку книгу про бізнес, лідерство, саморозвиток. Популярністю в усьому світі користуються доробки Роберта Шарми, Дейла Карнегі, Брайана Трейсі. Твори представлені тут https://kniga.biz.ua/category-knigi-braiana-treisi-1032.

Книги з полювання, риболовлі чи вузькоспеціалізованого хобі – філателії, нумізматики, роботи з деревом, спорту – також гарантовано сподобаються чоловіку. Головне – вгадати зі смаками. Якщо ювіляр захоплюється підприємницькою діяльністю, ідеальний варіант – книга з біографією успішної особи. Життєпис Уінстона Черчелля, Генрі Форда, Білла Гейтса, Стіва Джобса чи навіть Ніка Вуйніча буде цікава кожному. Можна придбати щось з цього розділу https://kniga.biz.ua/category-knigi-po-biznes-analizu-2071.

Якщо ювіляр багато подорожує, можна просто придбати йому путівник країни, де він ще не був. Це стане гарною нагодою пуститися в подорож і дізнатися щось нове. Сильний та мужній чоловік буде в захваті від пригод такого ж відважного та кмітливого героя. Ернест Хемінгуєй, Теодор Драйзер, Джон Лондон – підійде твір будь-якого з цих авторів.

423348263_0_0_600_340_600x0_80_0_0_20447e692738e017f65a865c948f8c4f

Чого хочуть жінки: літературний презент

Якщо повна дата випадає жінці, гарним подарунком для неї стане книга з кулінарної справи. Випічка, закуски чи оформлення десертів – підійде будь-яка тематика. Якщо іменинниця не байдужа до флористики, можна презентувати їй довідник про догляд за рослинами. Теж саме стосується і шиття, в’язання, бісероплетіння.

Знаючи, чи полюбляє жінка читати художню літературу, можна взагалі не ламати голову над подарунком. Будь-яка серія класичної літератури прийдеться до душі поціновувачці мистецтва в прозі. Добре, якщо даритель знає літературні смаки ювілярки. Тоді можна просто придбати останню новинку її улюбленого автора. Дівчині-мрійниці сподобається цікавий любовний роман або ж томик віршів зарубіжного чи вітчизняного поета.

Тематики, на які накладено табу – виховання дітей та мода. Жінка може подумати, що це недобрий натяк, і їй потрібно вдосконалюватись в цих сферах.

При виборі слід керуватися відгуками читачів – так можливість розчарування зведеться до мінімуму. Бажано поцікавитись, які книги винуватець події вже читав, аби не подарувати те, що йому не потрібно.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button