Суспільство

Обіцяне тепло дійшло не в усі садочки: в 37-му досі мерзнуть

Поки мер і головний освітянин з’ясовують, хто ще й досі живе в комунізмі, малеча в 37-му садочку замерзає. Обіцяне тепло в дошкільних закладах чомусь сюди не дійшло.

22215215_1846734995340959_1189922358_n

Дітлахів, а їх у садочку понад 200, кутають у теплі светрики, жилетки, колготи та штанці. На ніжки одягають по кілька пар шкарпеток. Так малеча якось може протриматися в групі протягом дня. Та ось займатися навчанням дітям уже складно: ліпити й малювати не можуть, бо мерзнуть ручки, адже в групі 14 градусів. Гірше, коли настає час денного сну. Перевдягати дітей у піжами доводиться по одному, щоб не застудити.

Батьки обурюються. «Таке в нашому садочку щороку, – каже Наталія Єсипчук. – Тут якась інша система опалення, складається враження, що управління освіти навмисно вмикає в нашому закладі тепло в останню чергу».

Батьки хочуть запропонувати Василю Білогурі провести день у холодних кімнатах їхнього дошкільного закладу. Навіть дозволять йому одягти теплий светр і не перевдягатися в піжаму. Можливо, коли чиновник відчує, які умови він пропонує найменшим чернігівцям, ситуація зміниться на краще.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Так а в 38 тоже мерзнут, чего один только выделили?

Back to top button