Суспільство

Ігнорування – людям та образи – журналістам: хамство від чиновника облради

Футбол, де роль м’яча відіграють люди. П’ять років поневірянь жителів медичного гуртожитку за адресою Осипенка, 2А, які хочуть приватизувати своє житло, досі нічим не завершились. До редакції вкотре звернулася жителька неприступного комунального закладу Олена Луцко. Каже, терпіти це знущання немає сил. З 2014-го року, попри те, що закон і всі суди на її боці, продовжуються поневіряння в пошуках істини.

«Я 35 років живу в цьому гуртожитку, а зі мною поводяться, немов із непотребом. Спершу затягували процес приватизації в управлінні комунального майна, далі суди. Два роки судів і справу закривають без розгляду через те, що обласна рада з ініціативи обласної дитячої лікарні (саме за нею закріплений цей гуртожиток) передає гуртожиток чернігівському медичному коледжу. Іншій жінці суд відмовив у приватизації через те, що тепер гуртожиток належить навчальному закладу.

Далі – чергова судова тяганина. Ми звертаємось до суду, щоб визнав передачу незаконною. Проходимо всі інстанції адміністративного судочинства аж до касації, а вона визнає, що справа підсудна до цивільного суду. Виграємо цивільний суд у грудні цього року. І тут знову починається футбол – між управлінням комунального майна, обласною дитячою лікарнею, головою обласної ради та постійною комісією з питань охорони здоров’я. Це просто жах. Постійні відписки та найрізноманітніші мотивації, як нам відмовити», – обурена Олена Луцко.

За її словами, зараз 30 сімей гуртожитку перебувають у підвішеному стані, не знаючи, що буде завтра. Сьогодні Олена Луцко та представники інших кімнат гуртожитку хочуть нарешті потрапити на засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я, де нарешті зрозуміти позицію обласної ради – власника гуртожитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли відновлять гуртожиток по Попудренка, 16

Керівник управління комунального майна Чернігівської обласної ради Андрій Бунін на запитання про гуртожиток спершу сказав «Я не знаю, про що ви говорите», далі ж у досить образливій стосовно редакції формі відмовився щось коментувати.

«Я не знаю, про що ви говорите. Мені не подобається ваша бездумна позиція. Я не хочу з вами говорити.  Ви на мене стільки бруду вилили. Я з вами принципово не зв’язуюсь. – Дякую», — Андрій Бунін, керівник управління комунального майна Чернігівської обласної ради.

Ще статті по темі

Back to top button