Суспільство

Стало відомо, коли відновлять гуртожиток по Попудренка, 16

Це станеться вже у 2019 році. Про це, зокрема, йдеться в Програмі економічного та соціального розвитку міста Чернігова на 2019 рік, яку проголосували депутати міськради на 36-й сесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові створили Молодіжну раду

Також серед заходів Програми – співфінансування робіт із капітального ремонту 17 багатоквартирних житлових будинків, у яких створено ОСББ і ЖБК; капітальний ремонт 35 ліфтів житлового фонду; становлення 15 спортивних і дитячих майданчиків; завершення робіт із термомодернізації будівлі 9-поверхового палатного корпусу по пр. Миру, 64; завершення робіт із термомодернізації третього поліклінічного відділення Чернігівської міської лікарні №1; Реалізація пілотного проекту з енергоефективності в будівлі головного корпусу Пологового будинку Чернігівської міської ради та багато інших заходів.

Загалом Програма передбачає виконання 4-х стратегічних цілей – це «Конкурентоспроможне та інноваційне місто», «Розвиток житлово-комунального господарства та інфраструктури м. Чернігова». «Комфортне місто», «Розвиток людського потенціалу «Людина – понад усе», «Розвиток туризму «Чернігів – туристичне місто».

Ще статті по темі

Back to top button