Суспільство

Інста-тусовка: дівчата Чернігова поговорили про «своє» на істабранчі (Фото)

У Чернігові відбувся #инстабранч_че, на якому зібралися дівчата різних професій і поговорили «про своє – жіноче».

Така міні-тусовка стала справжнім весняним святом для гостей. Організували її троє активісток – Юлія Шаповалова, Юлія Жданова та Вікторія Казкова.72649447

Такі зустрічі вже стають щомісячною традицією – приходять на них усі охочі. До речі, безкоштовно. Але дуже важливо встигнути забронювати місце, адже є ліміт учасниць – до 20 осіб.

Організатори задають тему зустрічі. І всі, хто завітав сюди, знайомляться та діляться своїм досвідом, рекомендаціями, історіями з життя.

За словами однієї з організаторів, Юлії Жданової, їхня мета – створити сімейну обстановку.

«Хочеться, щоб кожен мав можливість висловитись, щоб ми поговорили і це не було як концерт чи лекція, а, навпаки, зустріч сім’ї. Цього разу в нас запис на зустріч тривав усього 29 хвилин – і все, ліміт учасниць був вичерпаний. Хоч і прикро, але нам довелось відмовляти всім, хто потім писав», – розповідає Юлія.72649495

Крім того, додала, що вона зі своїми подругами-організаторами багато вкладає сил, аби зустріч стала дійсно святом.

«Організація одного інстабранчу забирає багато часу і сил. Цілий місяць ми ведемо переговори зі спонсорами, працюємо над плакатами, фото і так далі. Тому ці зустрічі такі особливі і тільки раз на місяць», – додає вона.

Під час бранчу встигли обговорити чимало «дівчачих» тем. Починаючи від салону і процедур, якими користуються дівчата, та закінчуючи темою відпочинку. Також учасниці ділилися своїми лайфхаками. Наприклад, як доглядати за волоссям у домашніх умовах або своїми ексклюзивними рецептами.

Але не розмовами єдиними… Під час дійства учасниці позували професійному фотографу, насолоджувались кавою та чаєм. Крім того, розіграли кілька призів – це сертифікат у кафе, ювелірна прикраса та дитячий візок.

Учасниця Надія Войдюк-Василюк поділилася враженнями від цієї зустрічі: «Прихід сюди – це вихід із зони комфорту. Це класно, круто і хочеться постійно так зустрічатися. Дуже сподобалось все».72649403

Ще одна учасниця – Катерина Кисла, – розповіла, що підписана на організаторів в Інстаграмі, тож щойно побачила оголошення про бранч, одразу зареєструвалась.

«Я вперше на такому заході, трошки так хвилююче навіть було. А насправді дуже круто, позитивно, дівчата всі такі талановиті, креативні й організатори молодці. Звісно, порадували подарунками. Загалом усе чудово», – поділилася Катерина Кисла.geometria-72649401-photo

За словами організаторів, такі зустрічі триватимуть, а тому треба стежити за оголошеннями і встигнути зареєструватися на квітневий інстабранч.

Ще статті по темі

Back to top button