Суспільство

Інтрига розвіяна: в голови ОДА Мисника з’явилися чотири радники

Новопризначений голова Чернігівської ОДА Олександр Мисник поступово формує команду.

Із власних джерел ЧЕline стало відомо, що сьогодні, 12 грудня, очільник області призначить собі 4-х радників – Олександра Мезенцева, Світлану Здор, Ігоря Бизгана, а також – за квотою Кабміну – Михайла Мальця.

Із новим головою радники працюватимуть виключно на громадських засадах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина розпочне розробку Стратегії розвитку територій, – Олександр Мисник

Тож, попри побоювання скептиків, своїх радників Олександр Мисник обрав серед тих, хто завжди на передовій – і вдома, і на сході України, тобто учасників ООС (АТО), а також волонтерів.

До речі, офіційне розпорядження про призначення наразі підписане лише стосовно Мезенцева. Стосовно інших трьох радників підписи Мисник поставить до вечора 12 грудня.

Довідково:

Олександр Мезенцев – заступник керівника громадської організації «Центр тактичного навчання СОТА» та один із його засновників. Учасники Центру брали участь у бойових діях на сході України як бійці та волонтери, а також організовували безкоштовні тактичні навчання. Олександр Мезенцев знявся у фільмі «Кіборги» та консультував його авторів з окремих питань.

Світлана Здор, волонтер, голова Чернігівського підрозділу Всеукраїнського ГО «Об’єднання добровольців», керівник Центру допомоги учасникам АТО в Чернігівській області.

Ігор Бизган, учасник бойових дій у зоні ООС (АТО) Луганської та Донецької областей України, був заступником командира батальйону з озброєння – начальник технічної частини. Нині очолює Чернігівську обласну організацію «Товариство сприяння обороні України».

Михайло Малець, учасник бойових дій у зоні ООС (АТО) Луганської та Донецької областей України.

Ще статті по темі

Back to top button