Суспільство

Інженерний тиждень в МудрАнгеликах

Виклики та експерименти:

Традиційно у школі відбувся захопливий інженерний тиждень, де молоді розуми відкривали для себе таємниці науки через різні експерименти та досліди.Цьогорічний Інженерний тиждень проходив з 15 по 21 січня. Його головною темою стала — самозарадність.

Занурення в навчання:

Діти відчули себе справжніми вченими,з пильністю вони розглядали різноманітні явища, дослідивши механізм їх роботи.Зважаючи на виклики, з якими зіштовхує нас сьогодення, уроки інженерного тижня охопили такі напрямки:

  • Будівельні матеріали для швидких рішень — технології виготовлення меблів з картону, якими дизайнери та архітектори з усього світу користуються з 1960-х років.
  • Концепцію циркулярного будівництва та переробку будівельних матеріалів — іноземний та український досвід будівництва та відбудови.
  • Альтернативні способи збору та очищення води — актуальні практики, як для воєнного, так і мирного життя.

Творчість у дії:

Учні випробовували свої творчі здібності, розробивши та втіливши в життя власні ідеї. Від конструювання механізмів з підручних матеріалів,  до хімічних реакцій. Кожен експеримент став кроком до розкриття власного потенціалу: Вирощування кристалів із солі, малювання ідей на тему «як покращити звичні предмети», експерименти з очисткою води та багато інших цікавинок.

Командна робота:

Інженерний тиждень також навчав дітей командній роботі. Вони разом вирішували завдання, обмінювалися ідеями та спільно вдосконалювали свої дослідницькі проєкти.

Враження: Інженерний тиждень став не лише поштовхом для вивчення науки, а й ключем до розкриття творчих талантів та формування майбутньої інтелектуальної еліти. Ми прагнули не просто заохотити дітей до насичених експериментів, нашою метою було надати ті знання, які реально можуть знадобитися вже сьогодні.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button