Суспільство

Іванівський «безпечний острівець» чи головний біль (Фото)

Багато вже наговорили про «ноу-хау» під Черніговом від облавтодору. А головним доказом є аварії, пошкоджена огорожа та купа битого приладдя від легковиків. А це все виливається у конкретні гроші. Їде людина і не знає, що на нього чекає небезпека за цими красивими рекламними щитами. А їх так багато на дорогах, що просто ніколи читати, а особливо коли їдеш поночі. Але краще раз побачити ніж все на слуху.

Сідаю за руль свого авто і їду до села Іванівка, що по дорозі до Києва. До цього звісно наслухався від водіїв різного рангу про отой «острівець». Тут вже і телебачення працювало і радіо передавало. Але що там говорити.

Ось подивіться мій фоторепортаж, щоб ви мали уявлення – про що йде мова. Мені довелося декілька разів виїжджати до Іванівки аби самому пересвідчитись про оту безпеку. На мою думку та багатьох водіїв, отой «острівець» придумали з великого похмілля. А якщо, шановні, ви будете мені заперечувати, то вам треба поспілкуватися з водіями, які кожного дня працюють на цій дорозі. Вони готові вам розповісти правду про «іванівський острівець».

Місцеві жителі говорять «як літали так і літають». Отака вона безпека, а грошики ж не маленькі «втюхали» у отой «безпечний острівець».

Фоторепортаж  з автодороги Віктора Кошмала

Ще статті по темі

7 коментарів

  1. Отличный фоторепортаж. А теперь разместите фото трупов на дорогах. И сделайте выводы для себя и других. Сколько можно этот маразм развивать. Больше разбитых машин на этом островке — меньше дебилов за релем. Да здравствует островок торможения в каждом населенном пункте дороги М-01

  2. «острівець» саме для тих, кому із-за швидкості НІКОЛИ читати знаки.

  3. Каждый день езжу этой дорогой в оба направления. Жив здоров, машина цела, да в принципе я и не удивлен, ведь островок расчитан на даунов не соблюдающих скоростной режим. Естественный отбор. У меня всё.

  4. Перед островком надо ложить лежачие полицейские разного уровня высоты, чем ближе к островку тем выше

  5. А на московській трасі вам не мішають острівці безпеки?

  6. Ідєя позитивна, реалізація нікчемна.

Back to top button