Суспільство

Із 1 березня вносяться зміни в рух громадського транспорту Чернігова

З 1 березня в Чернігові запроваджуються зміни в маршрутах автобусів №25, 26, 29 та тролейбуса №8Т.

Про це повідомляє Управління транспорту.

На виконання рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради у зв’язку з ремонтними роботами на ділянці дороги по вул. Любецька (від вул. І. Мазепи до вул. Ріпкинська) з 1 березня вносяться зміни до тимчасових міських маршрутів громадського транспорту.

Тролейбусний маршрут №8Т скорочується до центральної частини міста, а саме – від зупинки вул. Малясова рух тролейбусів скореговано по вул. Івана Мазепи, з подальшим виїздом на проспект Миру та далі за звичним маршрутом проспекту Перемоги, вул. Івана Мазепи, вул. Толстого до кінцевої зупинки «Міська лікарня №2».

Звертаємо увагу, що таким чином, з огляду на перекриття, жителі вул. Любецька та району «Масани» не зможуть скористатися тролейбусним маршрутом №8Т.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрито проїзд тимчасовим мостом через річку Сейм поблизу Батурина

Автобус № 29, рухаючись від кінцевої зупинки «Автозавод» і «вул. Незалежності», здійснюватиме об’їзд перекритої ділянки, звертаючи з вул. Любецька на вул. Мартина Небаби, виїжджатиме на проспект Миру, і далі рухатиметься за своїм звичним маршрутом.

У зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об’їзду

Автобус №25, прямуючи від кінцевої зупинки «вул. Курсанта Єськова», змінюватиме свій маршрут від вул.Тероборони (колишня вул. Гагаріна), звідки повертатиме на вул. Старобілоуська, виїжджатиме на вул. Жабинского, далі на вул. І. Мазепи і далі за звичним маршрутом до кінцевої зупинки «Завод Силікат».

У зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об’їзду.

Автобус №26 від кінцевої зупинки «вул. Ціолковського» об’їжджатиме перекриту ділянку, звертаючи з вул. Тероборони (колишня Гагаріна), на вул. Старобілоуська, далі рухатиметься по вул. Жабинського, вул. І. Мазепи, звідки потраплятиме на проспекту Миру і їхатиме далі за звичайним маршрутом.

У зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об’їзду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button