Суспільство

Із сьогоднішнього дня внесено зміни на автобусному маршруті №43 у Чернігові

Починаючи з 25 січня 2021 року до схеми автобусного маршруту №43 «Залізничний вокзал – Олександрівка» внесено зміни – продовжено до вул. В. Радченка через вул. Жабинського, у зв’язку з чим він тепер проходить через зупинки «Магазин «Меблі»» та «вул. Радченка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулицю Пушкіна у Чернігові перекриють майже на тиждень

Відтепер маршрут №43 після Площі Перемоги пролягає через Проспект Перемоги – вул. Жабинського – вул. Старобілоуська – вул. В. Радченка (кінцева) та в зворотному напрямку – вул. Старобілоуська – вул. Жабинського – Залізничний вокзал – Проспект Перемоги – далі за звичним маршрутом до кінцевої зупинки «Олександрівка».

Такі зміни запроваджені у зв’язку з дефіцитом громадського транспорту на вул. Старобілоуській, що особливо відчувається в години пік під впливом карантинних обмежень кількості пасажирів і є причиною численних звернень містян.

Зважаючи на закінчення періоду жорстких карантинних заборон і початок роботи загальноосвітніх навчальних закладів, попит на громадський транспорт у зазначеному мікрорайоні збільшився, що й зумовило внесення змін до маршруту №43.

41be48df4f3f8cd2ca3168fd10a40826-max

Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку 

Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button