Суспільство

Jooble – сайт великих можливостей

Пошук роботи – складний процес. Можна шукати роботу за допомогою газет та журналів або через різні дошки оголошень в інтернеті. Але всі ці пошуки варіантів займають багато часу. Знайти вакансії за запитом «робота Ніжин», можна на сайті Jooble. Наша стаття розповість вам, що таке сайт Jooble і чому шукати роботу краще лише на цьому сайті.

Що таке Jooble

Сайт Jooble – пошуковий сайт, який зібрав у собі вакансії від різних компаній, підприємств, соціальних мереж та інших ресурсів. Оновлення вакансій відбувається щодня. Таким чином, на одному сайті зібрано всі можливі вакансії, які є на просторах Інтернету.

Jooble щомісяця відвідує понад 80 милий. людей. Головна перевага сайту для претендентів – можливість пошуку вакансій із різних ресурсів на одному майданчику. Статистика показує, що така можливість суттєво заощаджує час на пошуку необхідної вакансії та дає більший відсоток ймовірності знайти необхідну роботу.

Можливості Jooble

На сайті Jooble можна знайти не тільки безліч вакансій, але і бути повністю захищеним від можливих шахрайських дій. Jooble має унікальну систему перевірки вакансій, що гарантовано дає повну безпеку, швидкий і легкий пошук вакансій.

Пошук потрібної вакансії

Знайти бажану посаду можна двома способами:

  1. Стандартний. Перейшовши в «фільтр», вибравши місто, що вас цікавить, і вписавши посаду, на якій ви хотіли б працювати.
  2. Розширений. У пошуку за «фільтрами» вкажіть усі необхідні дані: місто, посада, досвід роботи, бажана заробітна плата та інше.

Хочемо відзначити, що якщо ви підпишитесь на отримання розсилки по вакансіях, які ви шукали, то зможете щодня отримувати оповіщення про нові вакансії.

Jooble для роботодавців

Роботодавець не має права розміщувати свою вакансію на сайті, але, не дивлячись на це, вакансії від роботодавців все ж таки є на сайті. Як це можливо, запитаєте ви? Все дуже просто. Роботодавець, який хоче розмістити свою вакансію на інших ресурсах, отримує можливість додатково розмістити її на сайті Jooble. Така можливість дозволяє роботодавцю відразу розмістити своє оголошення ще на одному сайті, що автоматично збільшує шанс на пошук відповідного працівника та кількість переглядів.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button