Суспільство

Капремонт басейну у чернігівському колегіумі №11 підходить до завершення

Завершується капітальний ремонт басейну чернігівського колегіуму №11, який розпочався ще у березні минулого року. Заступник начальника Управління капітального будівництва Чернігівської міської ради Олександр Макаров розповів журналістам про те, що вже зроблено на цьому об’єкті.

Раніше басейн наповнювався водою з системи гарячого водопостачання та працював тільки в опалювальний сезон. Аби забезпечити його роботу протягом усього року, поблизу приміщення встановили теплові насоси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині зняли унікальні кадри перельоту диких гусей (Фото)

— Після демонтажних робіт, у нас були роботи по повній заміні плитки – підлога та стіни, ремонт чаші басейну, повністю відбувся ремонт каналізації, системи водопостачання. Також відбувся капітальний ремонт приміщень, які є супутніми. Це туалети, це роздягальні і кімнати для тренерів та обслуговуючого персоналу. Також було укріплено дверні пройоми, у зв’язку з тим, що з часом їх стан був в досить поганому стані. Система вентиляції також була зроблена, — повідомив Олександр Макаров.

Для покрівлі басейну використали спеціальну плівку ПВХ. Завдяки своїм властивостям вона стійка до різних температур та не вимагає особливого догляду. Проєкт, який передбачає повну реконструкцію будівлі, фінансується з міського бюджету.

 Взагалі проєкт у нас коштує 6 мільйонів 50 тисяч гривень. Він двохрічний. У минулому році ми використали 3 мільйони гривень. В цьому році нам виділена остача сума, — доповнив заступник керівника управління.

До повного завершення реконструкції басейну залишилося зробити підвісну стелю та закупити спеціальне обладнання. Об’єкт мають здати до 30 серпня. Та це зроблять навіть раніше, запевнив Олександр Макаров.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button