Суспільство

Кіно, музика, урбаністика: у Чернігові пройде фестиваль DIY

16 та 17 жовтня у Чернігові на території одного з кампусів НУ «Чернігівська політехніка» (вул. Бєлова, 4) пройде Фестиваль DIY .

«Тактичний урбанізм, партизанський урбанізм, або DIY-урбанізм (від англ. «do it yourself» – «зроби власноруч») – це альтернативний підхід у сфері міського розвитку: швидкі, дешеві перетворення, що змінюють простір та адаптують його до сучасних викликів і реальних запитів громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народу більше ніж треба: в Березовому гаю з´явилися нові об’єкти для активного дозвілля (Відео)

Саме тематика тактичного урбанізму і буде ключовою темою фестивалю. Серед активностей: виступ рок-гурту і dj, відкриття нового муралу, показ фільму, локації з переробки пластику, апсайклінгу, інтерактив для учасників, робота фудкорту та багато іншого. Дуже скоро ми розкажемо більш детально про кожен компонент події, що триватиме у зазначені дні з 12:00 до 21:00»,- зазначається в оголшенні.

Розпочнеться фестиваль з презентації дослідження і публічної дискусії про потенціал локації та результати воркшопів, проведених у рамках проєкту Простір DIY, що реалізується ГО «Еко Місто Чернігів» у партнерстві з НУ «Чернігівська політехніка» за підтримки Українського культурного фонду.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button