Суспільство

Киріївка вперше відзначила День села (Фото)

Учора, 4 серпня, жителі Киріївки, що у Сосницькому районі, вперше святкували День села.

Цього сонячного і серпневого дня поважні жителі села, молодь та гості поспішали до сільського клубу, адже там відбувалось головне дійство свята. Святкове оформлення сцени, цікава виставка вишиванок, домотканих ряден, плетених кошиків, картин та капелюхів з соломи створили піднесено-урочисту атмосферу свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стронгмени, пісні та куліш: у Пісках відгуляли день села

Так як жителі села цінують родинні традиції, шанують історію, ветеранів війни та праці, то ведучі свята згадали поіменно всіх, хто творив минуле і творить сьогодення. Зробили це дуже оригінально, що стало справжньою родзинкою свята – відзначення та нагородження жителів села у різних номінаціях.

Так в селі є подружжя, яке більше 60 років живе у парі. Привітали учасники свята і багатодітні сім’ї. Щиро вітали гості свята і односельчан, які святкують цього дня день народження. Не забули і про найстарших жилетів села.

З вітальними словами на сцену піднімався і селищний голова Андрій Портний, він привітав жителів села зі святом та подарував новий мікшерний пульт для потреб сільського клубу.

Під час заходу Андрій Портний також вручив свідоцтво про присвоєння Вереші Віктору Федосійовичу звання «Почесний громадянин с. Киріївка Сосницької об’єднаної територіальної громади».

Продовжили святкування розважальною концертною програмою.

Джерело: сайт Сосницької селищної ради

Ще статті по темі

Back to top button