Суспільство

Когорта благодійників Чернігівщини розширилася

*Актуально

У Чернігівському обласному художньому музеї імені Галагана відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів щорічного обласного конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських.

Вручення відзнак лауреатів відбулося до Дня благодійності, що відзначається 9 грудня.

Відзнаки отримали депутат Городнянської міськради від партії «Наш край» Ігор Романенко у номінації «Благодійник року – приватна особа», благодійний фонд «Наш край» у номінації «Благодійник року – неприбуткова організація».

47580589_527733017723747_5190976449804238848_n

Також відзначено у номінації «Благодійник року – регіональна бізнес-структура» ТОВ «Сільськогосподарське підприємство «Агродім», де юридичний департамент очолює керівник фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді Ольга Чередник.

Лауреатів конкурсу також привітав перший заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук (представник «Нашого краю»). Він підкреслив, що благодійники – це люди з великим серцем та відкритою душею.

DSC_1147

Конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських започаткований у 2008 році з метою поширення на Чернігівщині благодійницької діяльності, меценатства і волонтерства. За умовами конкурсу, його учасниками можуть бути фізичні та юридичні особи, які надали одно- чи багаторазову благодійну допомогу для розв’язання суспільних проблем регіону.

DSC_1153

Традиційно свої пропозиції щодо претендентів на участь у конкурсі надали органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, благодійні фонди, заклади освіти, науки, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, люди, які отримали благодійну допомогу.

DSC_1146

Цього року до оргкомітету надійшло 39 пропозицій у 7 номінаціях.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

 

Ще статті по темі

Back to top button