Суспільство

«Кохання по-чернігівськи»: Альона і Євгеній – історія про випадкове знайомство і шалені емоції

Вашій увазі романтична історія знайомства чарівної пари – Альони і Євгенія Калюжних. Цю прекрасну історію надіслала Альона на конкурс «Кохання по-чернігівськи», який до Дня Святого Валентина, організував інформаційний портал ЧЕline.

«Ніколи не вірила в кохання з першого погляду… поки не відчула на собі, як кажуть… Це було 8 березня 2013 року. В цей день я була на роботі. Повернувшись додому (знімала квартиру зі знайомою), мені стало відомо, що ми чекаємо гостей. Я мала піти до подруги, але стомившись на роботі, вирішила, що залишусь вдома.

Настрій був не дуже…

Прийшов знайомий до дівчини, з якою знімали квартиру. А з ним прийшов друг Євгеній… Познайомились. Визнаю, що я була не дуже люб’язною, а як потім дізналась, мені він взагалі боявся сказати слово.

Та все ж розговорилися, поспілкувалися, Женя весь час приділяв мені увагу. Постійно «ловила» на собі його погляд. Наприкінці вечора ми пили каву і Женя… сказав, що закохався в мене і запропонував зустрічатися!

Була шокована!

Та мені він теж дуже сподобався. А потім зрозуміла, що не просто сподобався, але для мене було трохи дивно: як це – тільки познайомились і зустрічатися. Але сама того не очікувала, адже на другий день нашого спілкування я погодилась бути його дівчиною.

Серце не обманювало, підказувало, що ось він – ТОЙ ЄДИНИЙ (для мене завжди було питанням – як зрозуміти, що ось саме той, з яким хочу прожити все життя).

Але тут мені одразу все стало зрозумілим, більш не виникало такого питання. З того дня стільки прекрасного було в нашому житті…

Хоча доводилось так важко в розлуці, коли Женя їздив на роботу за кордон. Та ця розлука давала зрозуміти як ми одне одного кохаємо, як цінуємо, рахували деньочки, так сильно чекали зустрічі, насолоджувались кожною хвилинкою поряд.

Так важливо кохати і бути коханими! І нам доля подарувала таке щастя!!!

З тих пір ми разом майже 4 роки. А 17 лютого виповниться рік нашому синочку Давиду, який є копією папулі і який ще більше наповнив любов’ю наші серця. А 8 березня тепер не лише моє свято, але і наше сімейне – святкуємо його щороку, я обожнюю його за те, що подарував мені найкоханішого, найкращого, найгарнішого чоловіка, найчудовішого, найтурботливого папулю нашому синочку!

Нехай кожен кохає і буде коханим»!!!

16729618_584321931775681_1998280103_n

Детально про конкурс та його умови читайте ТУТ.

Спонсор конкурсу: ресторація «Кардинал».

Ще статті по темі

Back to top button