Суспільство

Новинки серед пристроїв для нагрівання тютюну! Дізнайтеся, що може запропонувати glo™

На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

Наприкінці 2022 лінійку девайсів glo™ HYPER розширили, представивши модель glo™ HYPER X2. А ось останньою моделлю в іншій лінійці PRO стала glo™ PRO SLIM. То ж подивимось, які в неї особливості та характеристики, що нового та чому її вибирають повнолітні користувачі. 

glo™ HYPER X2

Новий гло (glo™) HYPER X2 — це трендовий дизайн, вдосконалена функціональність та компактність. Модель стала не тільки суперстильним девайсом, але й на сьогодні передовим пристроєм у лінійці glo™. Прогресивність та мінімалізм, що сплелися в дизайні, який створений з урахуванням ідей споживачів: плавні форми з глянцевим та матовим покриттям, 6 трендових кольорів та їхнє гармонійне поєднання роблять пристрій особливо вишуканим.

Серед кольорів представлені наступні:

  • чорний металік (Black Gunmetal);
  • чорно-червоний (Black Red);
  • біло-золотий (White Gold);
  • м’ятний аквамарин (Mint Bluegreen);
  • синій металік (Blue Bluemetal);
  • хакі (Khaki Olive).

HYPER X2 на 13 % менший за розміром та на 7% легший за попередню модель glo™ HYPER+. Він має наступні характеристики:

  • Оновлений LED-індикатор для ще кращого відображення прогресу сесії/стану зарядки;
  • окрему кнопку для активації режиму Boost;
  • IRIS-затвор* для захисту від пилу та сміття.

Серед інших характеристик треба відмітити можливість використовувати до 2-х послідовних сесій** та здійснювати до 20 сесій на одному заряді акумулятора*** (час заряду акумулятора становить до 3,5 годин). Температурний режим наступний — у стандартному режимі до 250°C, що дає змогу нагрівати пристрій за 20 секунд, а в режимі Boost — до 270°C з нагріванням за 15 секунд.

glo™ PRO SLIM

glo™ PRO SLIM (про слім) — остання модель у лінійці PRO, що має компактні розміри (98x44x15,5 мм) у той час, як інші девайси glo™ завтовшки 21–22 мм. Обирати між естетикою та зручністю більше не доведеться, адже на даний час це найбільш ергономічна та зручна модель серед девайсів серії PRO.

Для користувачів, PRO SLIM запропонований у 4-х монокольорах: жовтий, білий, золотий та синій. Ергономіка повністю продумана та має плоску форму, пристрій зручно лежить у руці та його можна покласти навіть у вузьку кишеню. Через матову поверхню новий девайс не ковзає в руках, а сліди від пальців та дрібні подряпини також не будуть видимими, у порівнянні з  глянцевим дизайном.

Зовнішньо пристрій glo™ PRO SLIM нагадує користувачам стандартний моноблок у стильному виконанні з якісним покриттям корпусу. Жодних чудернацьких надмірностей на корпусі немає, тільки отвір нагрівальної камери та затвор на верхній частині панелі. На боковій панелі розміщені світловий індикатор та кнопка керування, а на нижній частині панелі — отвір для чищення та роз’єм для зарядки.

Індикація кнопки повідомить про рівень заряду та відображає статус підготовки до сесії. Готовність до використання та закінчення сесії дублюється вібросигналом — це особливо зручно, якщо ви за кермом автомобіля.

Сесія триває приблизно 4 хвилини в стандартному режимі (температура нагрівання до 250°C) та 3 хвилини — у режимі Буст (до 280°C). За 20 сек до завершення сесії гаджет завібрує, а індикатор знову почне блимати — потім він автоматично вимкнеться. Ви також можете перервати сесію, затиснувши кнопку на 2 сек. За бажанням ви можете виконувати до 2 сесій поспіль** або до 16 сесій на одному заряді**.

Замовити можна на сайті, або в магазинах glo™ studio, glo™ pop-up. А також за необхідності отримати консультацію в службі підтримки за номером 0 (800) 50–90–80 або 8008****.

* Затвор із перекриваючих пластин циліндричної форми.

**За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися залежно від поведінки користувача

*** При використанні у режимі Буст. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися залежно від поведінки користувача

****Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.

Ще статті по темі

Back to top button