Суспільство

Колекцію художніх картин збирають у Козелецькій музичній школі (Фото)

Музична школа – це гордість Козельця. Юні музиканти не тільки опановують майстерність гри на різних музичних інструментах і вдосконалюють свій вокал, а ще й виборюють призові місця на різних конкурсах, зокрема міжнародних і обласних.

Вихованцям цієї школи також раді на різних заходах у селищі. Зокрема, концерти вихованців школи відкривають і закривають художні виставки, що відбуваються в Музеї історії ткацтва Чернігівщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мистецький куточок на Чернігівщині вабить людей з усього світу (Фото)

«Художники на знак подяки за нашу виконавську майстерність і наші виступи дарують картини. Уже після таких концертів ми назбирали більше ніж 10 картин. Дарують не тільки місцеві художники, а й столичні та з інших міст.

Картини наших місцевих художників – із виховним підтекстом. На них зображена чарівна природа нашого Козелецького краю. Зокрема на них можна побачити центральну вулицю нашого селища і собор Різдва Богородиці», – у коментарі для ЧЕline зазначила Людмила Петренко, директор Козелецької дитячої музичної школи і викладач із класу сольного співу та теоретичних дисциплін.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button