Суспільство

Коли запрацює пошкоджений скейт-майданчик у Ніжині

У Ніжині вандали пошкодили скейт-майданчик. Це виявили 9 липня працівники КЗ «Спорт для всіх» під час ранкового прибирання спортивних об’єктів у парку Шевченка.

Скейт-майданчик у Ніжині відкрили ще в 2021 році, він став для місцевої молоді одним із найулюбленіших місць. Відповідні служби вже працюють над відновленням пошкоджених об’єктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Чернігівщині відкрили дві меморіальні дошки полеглим воїнам

«Наразі вже ремонтні роботи – на фінальному етапі. Їх здійснює за свій кошт КЗ «Спорт для всіх». Невдовзі вже можна буде там кататися. Пошкодження були завдані або сокирою, або молотком. Це сталося в темну пору доби. На жаль, ми не знаємо, хто це зробив. Ми написали заяву до поліції, зараз ведеться слідство. Це вже не перші пошкодження на території цього майданчика, поряд встановлені спортивні снаряди для кросфіту, тенісний майданчик для малого та великого тенісу, шахові столи. Один із шахових столів також було пошкоджену тієї ночі, його було вирвано майже з коренем із землі», – розповіву коментарі ЧЕЛАЙН речник виконкому Ніжинської міської ради Семен Пустовіт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Оксана Замятіна

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button