Суспільство

Команда Чауса: скільки нині заступників і радників у голови Чернігівської ОВА

Кадровий процес в органах влади явище доволі цікаве, особливо в нинішні непрості часи. Одні приходять в команду, інші – йдуть. Ми вирішили поцікавитися тим – яка нині команда у голови Чернігівської військової обласної адміністрації В’ячеслава Чауса.

Хто зараз в «обоймі» і хто яким напрямком займається.

За словами радника голови ОВА Андрія Подорвана, нині у В’ячеслава Чауса є радники на громадських засадах і троє радників безпосередньо в штаті.

«Є радники на громадських засадах. Їх робота полягає в консультуванні, обміном думками і т.д. Радник (на громадських засадах) з питань забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків – Юлія Заїка, вона депутатка обласної ради. Вона і до цього була радницею з гендерних питань у попередньої керівниці ОДА. Артем Носуля – громадський діяч, опікується центром, який допомагає боротися із наркозалежністю і алкозалежністю. Він є радником з питань профілактики захворювань і пропаганди здорового способу життя. Є радник з питань культури, туризму, національностей і релігій – це Олександр Лаптій. Олександр Маркін радник з питань молоді, сім’ї та спорту. Відома психологиня Інна Чистенко радниця з питань ментального здоров’я. І я – Андрій Подорван – радник голови ОВА із стратегічних питань. Це я перелічив радників на громадських засадах», — зазначає Андрій Подорван.

Окрім того, є у В’ячеслава Чауса є радники, які за свою роботу отримують заробітну плату.

«Це радники патронатної служби. Це Вадим Коваленко – радник з юридичних питань. Він працює у штаті і займається перевіркою документів. Перевіряє документи, які йому доручає голова, на предмет законності чи інших юридичних аспектів. Також радниками патронатної служби є Аврам Алієв і Євген Філатов», — зазначає Андрій Подорван.

Щодо заступників голови Чернігівської ОВА, то нині їх троє: Костянтин Мегем (перший заступник), Жанна Шерстюк і Дмитро Синенко.

Ще статті по темі

Back to top button