Суспільство

Комфортна кухня – красива кухня: дизайнери інтер’єру поділилися секретами вибору стильної електричної плити

Стильна електрична плита, елегантний та витончений холодильник, мікрохвильовка з простим, лаконічним дизайном та привабливий декор. Іншими словами, для того, щоб процес приготування їжі приносив лише задоволення, життєво необхідна красива сучасна кухня.

Секрети на мільйон: корисні поради з вибору електричної кухонної плити

  1. Аналіз та оцінка. Перш за все, спробуйте знайти в мережі інформацію про «найсоковитіші» та найяскравіші актуальні тренди. По-друге, проведіть аналіз та зрозумійте, наскільки вони відповідають вашим внутрішнім відчуттям та вимогам. Відштовхуйтеся лише від тих тенденцій, які вам подобаються. Не варто сліпо слідувати за модою, якщо вона викликає у вас негативні або нейтральні враження.
  2. Кольорова гамма. Якого кольору має бути корпус електричної плити? А фурнітура? Сьогодні в тренді світлі тони, тобто повернення до класики. Ідеальне рішення – кухонна плита білого кольору. Не забувайте, що на піку популярності зараз і металеві мотиви, а отже фурнітура може бути сріблястою, золотою чи сталевою. Як виглядає в інтер’єрі електрична плита біла можна побачити в MOYO.
  3. Розмір. Вузькі електричні плити виглядають витончено й оригінально, крім того вони займають менше місця, тому ідеально підходять для Смарт-житла. Елементом інтер’єру стильної кухні може стати і компактна настільна плита (особливо в умовах дефіциту вільного простору). Робіть вибір, орієнтуючись на кількість вільного місця. Якщо ви – щасливий власник просторої кухні, зверніть увагу на великі повноформатні моделі з 4 конфорками.
  4. Матеріал робочої поверхні. На думку дизайнерів, «чіпляють» погляд та відрізняються оригінальністю плити зі склокерамічною поверхнею. Втім, цілком доречно «вписується» в загальний інтер’єр і класичний варіант – моделі з емалевим покриттям.
  5. Наявність духової шафи, тип дверцят. Стильне і одночасно практичне рішення – це електрична плита з духовою шафою. Особливо привабливо виглядають моделі з прозорими дверцятами, які дозволяють спостерігати за змінами страви, яка готується.

Отже, на думку спеціалістів, для того, щоб знайти плиту своєї мрії, потрібно:

  • аналізувати, оцінювати та придивлятися;
  • активувати просторову уяву і фантазію;
  • не зраджувати власним переконанням, навіть якщо вони суперечать моді;
  • не забувати про гармонію.
Реклама

Ще статті по темі

Back to top button