Суспільство

Кому буде корисною доставка збірних вантажів?

LCL або збірні вантажі – це вантажі, які були зібрані в один контейнер, представляючи собою кілька невеликих партій від різних відправників. Для автомобільних перевезень збірних вантажів використовують аналогічне поняття – LTL.

Важливою перевагою, яку пропонує доставка збірних вантажів, називають можливість розподілити всі витрати пропорційно між різними відправниками. З цієї причини такий варіант вантажоперевезень буде корисним у разі наступного списку причин:

  • Якщо необхідно доставити вантаж, об’єм якого менш ніж 13 м3.
  • Потрібна термінова доставка товарів на піку сезону вантажоперевезень – відправити збірний вантаж набагато легше, ніж повний контейнер.
  • Потрібно відправити товар, який не поміститься в один контейнер, але при цьому вантаж недостатньо великий для повноцінного заповнення двох контейнерів. У такому випадку відбувається заповнення одного контейнера повністю, а частина вантажу, що залишилася, буде відправлена ​​у складі збірного (другого) контейнера.
  • Потрібно відправити невелику партію товару, яка займає половину або менше половини загального обсягу контейнера.

Особливо актуальними є такі послуги для дрібних бізнесменів, яким важливо заощадити та відправити свій вантаж в одному контейнері з іншими відправниками, поділивши місце та суму оплати.

Чому варто вибрати перевезення збірних вантажів?

Можливості сучасної LCL логістики практично безмежні з огляду на запропоновані схеми та методи вантажоперевезень. Сьогодні дедалі більше власників дрібного, середнього та навіть великого бізнесу обирають варіант доставки збірних вантажів, незалежно від своєї діяльності.

Щодо основних переваг такого вибору, слід зазначити три вагомі аргументи:

  1. Мінімальні ставки та суттєва економія – відправник платить за місце у контейнері, яке займає лише його вантаж, а не за весь контейнер.
  2. Багатофункціональність – можливість організувати доставку товарів від кількох відправників до кількох отримувачів по всьому світу.
  3. Універсальність у плані вибору транспорту – сьогодні збірні вантажі доставляють не тільки морем або за допомогою автомобільного транспорту, але й також із застосуванням усіх можливостей авіадоставки, залізничних перевезень.

Щоб отримати максимальну вигоду від правильно спланованої доставки збірних вантажів, необхідно звернутися за допомогою до досвідчених логістів, які можуть розв’язати всі організаційні питання.

Реклама

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button