Суспільство

Кому і для чого потрібен сайт, розказали спеціалісти студії розробки сайтів Redstone

«Якщо вашого бізнесу немає в інтернеті, то його не існує», — сказав Білл Гейтс і був правий. Сьогодні майже всі послуги та товари люди шукають в  інтернеті. Кожний власник бізнесу рано чи пізно стикається з необхідністю мати своє віртуальне представництво в інтернеті. Єдине запитання: яким буде це представництво і яке завдання має виконувати. Про це розказали спеціалісти студії розробки сайтів Redstone.

Різновиди сайтів

Дуже часто люди, які вирішують розробити сайт, не усвідомлюють, для чого він потрібен. Спеціалісти студії розробки сайтів Redstone починають з того, що поринають в світ бізнесу кожного клієнта, намагаючись віднайти найоптимальніше рішення під кожне бізнес-завдання.

Отже, перш ніж замовити сайт, необхідно вирішити, який саме за своїм функціоналом та завданням він має бути:

  • сайт-візитка;
  • сайт-портфоліо;
  • сайт презентація;
  • лендінг-пейдж;
  • інтернет-магазин.

Кожний з цих видів сайтів має свої правила, за якими будується, свої особливості дизайна, контенту та набору інструментів.

З чого почати

Після визначення завдання та мети створення сайта необхідно зафіксувати наявність усіх функцій в технічному завданні, а також створити прототип для того, щоб узгодити розташування та присутність усіх необхідних елементів.

Ці два документи є основою, яка дозволить розробникам та дизайнерам рухатись далі, а клієнту — прийняти готову роботу.

Тренди та фішки

Головне завдання студії розробки сайтів Redstone.media — зробити сайт не лише помітним серед міліона інших, але й зручним для користувача. Крім цього, важливо, щоб сайт виглядав стильно і сучасно, адже кожного року змінюються тренди в дизайні, з’являються нові технології, змінюються уподобання користувачів.

Якщо раніше майже всі сайти мали розділи новин та блогів, то сьогоднішній тренд — візуальний контент та максимально короткі текстові повідомлення. Сайт має бути приємним для глаз, швидко завантажуватись, всі функції мають бути інтуітивно зрозуміло розташовані, а в дизайні переважно використовується мінімалістичний стиль.

Студія розробки сайтів Redstone допоможе визначитись з видом сайту, запропонує сучасний стильний дизайн та технологічні рішення, а також забезпечить просування сайту в пошукових системах. Студия створює сайти для різних бізнес-завдань та для різних галузей більше 15 років. В портфоліо Redstone більше сотні сайтів: презентацій девелоперів та житлових комлексів, інтернет-магазинів, лендінг-пейджів, а також більше півсотні нагород у різних номінаціях: від розробки до дизайну.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button