Суспільство

Конкурс рукописів авторів Чернігівщини завершується 8 травня

Талановиті автори Чернігівщини мають ще кілька робочих днів, щобцього року спробувати видати власну книгу коштом обласного бюджету.Термін прийому матеріалів на відкритий обласний конкурс рукописів місцевих авторів спливає 8 травня.

Про це повідомили у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  Чернігівської облдержадміністрації.

Конкурс покликаний відкрити широкій громадськості якісні та суспільно значущі твори авторів Чернігівської області, які не мають перспективи випуску у комерційних видавництвах. Обрані на конкурсі книги видадуть друком і передадуть до бібліотек та інших зацікавлених установ.

На конкурс приймаються рукописи будь-якоїтематики: як художні, так і публіцистичні чи наукові твори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літературний конкурс «Книга року – 2019» – розпочато

Для участі слід до 8 травня включно подати до Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації рукопис твору в електронному вигляді разом з анотацією та короткими відомостями про автора, мотиваційний лист, заяву визначеної форми, а для наукових творів — додатково дві фахові рецензії.

За додатковою інформацією просимо звертатися до Валерія Сорокіна за телефоном (0462) 67-86-94 або електронною поштою [email protected]. Детальні умови конкурсу розміщені на офіційному веб-сайті облдержадміністрації.

Довідково.Конкурс рукописів місцевих авторів проводиться щороку в рамках виконання обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016–2020 роки. За підсумками конкурсів у 2016–2018 роках вийшли у світ 27 книг загальним накладом 5800 примірників.

Ще статті по темі

Back to top button