Суспільство

«Коробка тепла для захисників»: у громаді на Чернігівщині влаштували челендж

Від початку повномасштабного вторгнення багато українців прагнуть підтримувати наших захисників, завдяки яким ми почуваємося більш захищено та безпечно. Особливо хочеться огорнути увагою військових у різдвяно-новорічний період.

Задля цього в громадах Чернігівщини реалізовують різні проєкти. Зокрема в Ічнянській влаштували челендж «Коробка тепла для захисників», що відбувався у новорічній кімнаті. Організатори зазначають, що ічнянці  принесли багато смаколиків, шкарпеток, каву, ліки, а також 940 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні в Чернігові повернули додому зниклу жінку

«Наша юна волонтерка Софія Пітель на зібрані кошти придбає потрібні речі зі списку та невдовзі передасть усе це хлопцям на східний напрямок.

А всі, хто не встиг поділитися частинкою тепла з нашими захисниками, ще можуть це зробити – ми продовжуємо челендж, і коробка чекає в новорічній кімнаті щодня з 10-ї до 19-ї години. Або ж просто можете залишити черговому в Центрі культури і дозвілля.

Дякуємо всім, хто долучається», – зазначає Марина Вітик, начальник відділу культури і туризму Ічнянської міської ради.

Приносити можна шкарпетки, рукавички, вологі серветки, сухі душі, чай, каву (бажано не в склі), солодощі, протизапальні та знеболювальні ліки.

Фото – Марина Вітик

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button