Суспільство

Коропчанин дивує жителів своїми роботами (Фото)

Нещодавно коропчанин Антон Квасніков, який керує гуртком «Аерографія і живопис» у Центрі дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради, здивував новою роботою.

Майстер намалював мамонтів на бетонному паркані біля меморіального історико-археологічного музею. Його черговий доробок − на стіні класу технічних дисциплін, що у Школі мистецтв.

Про це повідомили в секторі інформаційної діяльності, програмного забезпечення та комунікацій із громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради.

Сам художник називає цю роботу, виконану в поєднаній техніці аерографії та живопису, однією зі своїх наймасштабніших. І найважчих, передусім через висоту стіни – майже три з половиною метри. Ширина ж настінного шедевра − сім метрів. Можемо оцінити розміри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові невдовзі розпочне роботу творча майстерня казок

Аби зобразити цей фентезійний сюжет на тему краси природи й мистецтва, майстер витратив майже шість із половиною літрів фарби. Працював два з половиною тижні.

Далі серед планів Антона Кваснікова – ще одна художня робота в дошкільному навчальному закладі «Дзвіночок». Там його малюнки, до речі, вже красуються на стінах.

Ще статті по темі

Back to top button