Суспільство

Коропська громада отримала мільйон гривень на реалізацію дитячих ідей

Учора в Коропському будинку культури відбулося нагородження переможців ініціативи «Громадський бюджет на дитячі мрії» Швейцарсько-Українського Проєкту DECIDE.

Ними стали:

•  команда Риботинського навчально-виховного комплексу – із проєктом «Лаунж-зона на шкільному подвір’ї «Space of youth» («Молодіжний простір»)

•  команда Карильської загальноосвітньої школи – із проєктом «Навчально-тренувальний комплекс для занять пішохідним туризмом «Екстрим»

•  команда Нехаївської гімназії – із проєктом «Зона відпочинку в Нехаївській гімназії»

У межах ініціативи дев’ять шкільних команд вчилися втілювати свої мрії в життя – згенерували ідеї, написали проєкти, агітували за них.

Переможців обирала вся громада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За успіхи у навчанні 110 учнів та учениць шкіл Чернігова отримають грошову допомогу

 Під час учорашнього урочистого заходу переможці конкурсу презентували свої проєкти та були нагороджені сертифікатами, а всі учасники – подяками.

Реалізація проєктів-переможців відбудеться до кінця цього року. Представники DECIDE вручили сертифікат на 1 000 000  гривень для досягнення цієї мети.

Кожна команда, яка брала участь у ШГБ, отримала подарунки – набори цікавих книжок, серед яких, зокрема, і комплект книжок про Гаррі Поттера.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Коропська громада

Ще статті по темі

Back to top button