Суспільство

Козелецький дизайнер став героєм соціального ролика, що популяризує читання

Активний житель Козельця, винахідник і дизайнер Юрій Вульвач став героєм ролику, завдання якого – популяризація читання книжок.

Ролик під назвою «Агенти» зняли в рамках соціального проєкту «Читай&Фантазуй», його мета – популяризувати читання серед молоді. Він створений за підтримки Українського культурного фонду.

Ролик триватиме хвилину, він має незвичний фантазійний сюжет, пов´язаний зі світом книжок. Тут Юрію Вульвачу відвели роль дідуся, який прогулюється в парку зі своїм онуком і грає з ним у шахи.

Герой Юрія Вульвача також мав захищатися від злих агентів. Тому треба було виконати кілька трюків. Зокрема і прийоми зі східних єдиноборств. Він каже, що за сценарієм у ролику досить насичений сюжет.

117137218_1472447986291108_7460101392933576682_n

Окрім цього, Юрій Вульвач допомагав знімати і деякі деталі ролика.

 «Під час зйомки було багато дублів і треба було постійно ставити шахи в однаковому порядку. Окремо знімали кадри крупним планом, як падає одна з фігур. Вона мала стояти під кутом 45 градусів, а потім плавно опуститися. Фігуру було досить важко виставити і зробити так, щоб не було видно руку, яка її штовхає. Тоді я запропонував допомогти. Підклав пластиковий ніж і подув на неї. Так і вийшов потрібний кадр. Режисер був у захваті і дуже мені дякував», – ділиться Юрій Вульвач.

ЧИТАЙЕ ТАКОЖ: У Нью-Йорку ходять в одягу дизайнера з Чернігівщини (Фото)

Усі зйомки проходили в Києві, неподалік Андріївської церкви. Юрій Вульвач розповідає, що з режисером вони легко порозумілися, а гра чоловіка йому дуже сподобалася.

Участь у зйомках брала і група каскадерів, які були здивовані активністю козелецького таланта і тим, який вигляд він має у свої 56.

Після виходу ролик запустять у соцмережі та інтернет.

Сам Юрій Вульвач досить часто бере участь у зйомках роликів, документальних фільмів, реклам, кліпів популярних виконавців. Зупинятися він навіть і не думає. Вже має пропозиції від інших столичних продакшенів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button