Суспільство

Козелецький конструктор відкрив виставку власної техніки

З нагоди 9 Травня у Козелецькому музеї історії ткацтва Чернігівщини місцевий майстер Ігор Захарій зробив мілітаристичну виставку, де представлено близько сотні його робіт.

Чоловік багато років поспіль власноруч створює мініатюрні моделі танків, машин і зброї часів Другої світової війни. Усі вони виконані за спеціальними кресленнями зі звичайних бляшанок.

Цього разу козельчани мають змогу побачити на власні очі зразки техніки Радянського Союзу, Великобританії, Германії та США. Кожна модель має короткий опис, тому охочі можуть детальніше ознайомитись з будь-якою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військова техніка із бляшанок: майстер з Чернігівщини створює унікальні моделі історичного озброєння (Відео)

Майстер планує зробити аналогічну виставку, але в значно більших масштабах уголовному місті області. За попередньою інформацією, це буде в приміщенні Чернігівського колегіуму, що на Валу. Виставку заплановано відкрити у другій половині травня. Ігор Захарій каже, що намагатиметься привезти максимально можливу кількість експонатів, адже у його колекції нині близько 5 тисяч фігурок солдатів і понад 200 одиниць техніки.

Ще статті по темі

Back to top button