Суспільство

Краще фото Десни та її приток: стартує фотоконкурс

Надсилай фото річки, що протікає неподалік і є притокою Десни будь-якого порядку, та вигравай фотоконкурс до відзначення екосвята – Дня Десни!

Саме води маленьких річок, озер і струмків, об’єднуючись, наповнюють нашу неповторну Десну енергією та силою. Тому, відпочиваючи на її берегах, ми можемо спостерігати нестримну течію, бурхливі хвилі Десни, що сміливим потоком вливаються в могутній Дніпро.

Цього року, щоб кожен із вас мав можливість взяти участь у фотоконкурсі, ми оголошуємо дві номінації. Перша (№1) для професійних фотографів – «Краще фото Десни та її приток», друга (№ 2) – для любителів і користувачів смартфонів та моноподів – «Краще смартфото Десни та її приток».

Умови конкурсу прості:

  1. Сфотографуй річку, яка живить Десну та є її притокою будь-якого порядку, й обери її найкращі фото (не більше ніж 5 знімків);
  2. Визнач номінацію, в якій бажаєш взяти участь, і вкажи її номер у темі листа;
  3. Надсилай роботи на електронну адресу [email protected] та розкажи про себе: ПІБ, контактний номер телефону, вік, де працюєш/навчаєшся, хобі.
  4. Встигни зробити це до 25 серпня 2019 року. Час пішов!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартує фотоконкурс “Селфі на Чернігівщині”

Визначення переможців:

  1. Знайди свої роботи на нашій сторінці у ФБ після оприлюднення кращих робіт 26 серпня 2019 року;
  2. Проси в друзів підтримки, адже переможе світлина з найбільшою кількістю вподобайчиків;
  3. Вір у свою перемогу!
  4. Чекай на запрошення відзначення Дня Десни, де відбудеться урочисте нагородження переможців.

Докладна інформація за телефоном: 0939800093.

Довідково:

День Десни – свято, засноване за ініціативи Деснянського басейнового управління водних ресурсів та NGO «For the Desna River Revival» (ГО «За відродження Десни»), за підтримки Державного агентства водних ресурсів України, Чернігівської обласної державної адміністрації та громадської ради при Держводагентстві.

Ще статті по темі

Back to top button