Суспільство

Куди поїхати в Домінікану на відпочинок в 2021?

Про Домінікану як дійсно гарне місце для відпочинку дізналися не так давно, тому в розмаїтті курортних міст розбираються поки далеко не всі туристи. Сюди найкраще їхати взимку – поки в рідних краях щосили лютує зима, тут тихо і спокійно. Температура води прогрівається до +27 ℃ на курортах Карибського моря. Одні курорти є більш популярними і прямі чартерні рейси для них вже запустили, інші не такі відомі, але від цього відпочивати на них гірше не стало.

Пунта-Кана

Напевно, самий популярний домініканський курорт Пунта-Кана радісно зустрічає туристів. Це місце дуже полюбилося сімейним парам, адже в свій час галасливе і веселе місто розташувався в досить спокійній курортній зоні. Фактично завжди тури в Домінікану мають на увазі відпочинок на цьому курорті.

Кращими в країні вважаються пляжі Баваро, але тільки у готельних пляжів є вся необхідна інфраструктура для комфортного відпочинку. На безкоштовних пляжах влада вирішила зберегти первозданний вигляд території – там зазвичай не знайти кабінок для перевдягання і навіть туалетів.

Кап-Кана

Це місто облюбували бізнесмени і відомі особистості, для яких відпочинок в Домінікані – свого роду розвага. Кап-Кана більше підійде для тих, хто не обмежений у бюджеті і може дозволити собі витрачати великі кошти. Берегова лінія цього курорту усипана дрібним білим піском, а на південному заході курортної зони розташовані найкрасивіші пляжі всієї країни.

Нудьгувати на відпочинку точно не доведеться – можна замовити прогулянку на яхті або катері. У сучасному порту Кап-Кани їх безліч. Ще один варіант приємного проведення часу – відвідування СПА-салону. Розслаблюючі процедури повернуть вам бадьорість і енергію.

Бока-Чіка

Природна лагуна, яка надійно захищена кораловим рифом від хвиль, однозначно визнана кращим місцем для відпочинку в Домінікані з дітьми. Сімейні пари навперебій розповідають свої враження про вдалий відпочинок. Ще б пак, адже на Бока-Чікі:

  • широкі піщані пляжі з борошнистим чистим покриттям;
  • неглибока зона для купання – глибина не більше півтора метрів;
  • прямо на пляжі пропонують популярні водні розваги;
  • ціни на проживання дешевші, ніж в сусідніх районі;
  • є багато бюджетних готелів 3-4*.

Ну а дивовижні фотографії місцевості зможуть остаточно переконати вас в тому, що відпочивати в цьому районі Домінікани суцільне задоволення.

Пуерто-Плата

Про цей курорт Домінікани теж напевно багато хто чув – він став популярним завдяки величезній берегової лінії – понад 100 км облаштованих пляжів розкинулися уздовж Пуерто-Плата. Океанські хвилі набагато вище хвиль Карибського моря, тому цей курорт користується особливою популярністю у серфінгістів і інших любителів водних видів спорту.

Активний відпочинок вам гарантований – на цей курорт республіки можна сміливо відправлятися за яскравими враженнями та незабутніми емоціями. В Пуерто-Плата багато цікавих пам’яток і всі вони розташовані компактно. Скласти цікаву екскурсійну програму не важко.

Ла-Романа

Закриває добірку кращих місць, куди можна поїхати в Домінікану в 2021 році, великий курортний центр Ла-Романа. На Карибському морі це один з найкращих варіантів, де можна провести дійсно комфортний відпочинок. Берег усипаний тінистими кокосовими пальмами, а кожен готель піклується про комфорт, облаштовуючи не тільки свою територію, але і прилеглого пляжу.

У туристів затребувані екскурсії в місто ремісників і художників Альтос-де-Чавон і морські прогулянки на острови Саона і Каталініта. Не втрачайте ці місця з пам’яті і обов’язково приєднаєтесь до екскурсійної групи, якщо ціна пропозиції вас влаштує.

Тепер проблем з вибором курорту виникнути не повинно, якщо довго відкладали подорож в Домінікану – 2021 рік хороший привід, щоб здійснити задумане.

Ще статті по темі

Back to top button