Суспільство

У чернігівській школі № 35 облаштували сучасний простір

Сучасний простір для педагогів і учнів, відремонтований і оснащений меблями та технікою, відкрили  19 січня у чернігівській школі № 35.

Це проєкт гуманітарного реагування «KOLO Clubs 2.0», впроваджений громадською організацією «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» (ГО «DOCCU») за фінансової підтримки міжнародної неурядової організації Finn Church Aid (FCA) у 2023 році. Про це повідомляють в Чернігівській міськраді.

Подяку від Чернігівської міської ради за вагомий внесок у розвиток освітянської галузі, підтримку місцевих ініціатив, продуктивну співпрацю у реалізації даного проєкту зі створення сучасного освітнього простору, як майданчика психологічної безпеки та подолання освітніх втрат, представникам цих організацій вручила заступниця міського голови Вікторія Пекур.

— Дуже приємно, коли в наших освітянських закладах з’являються подібні сучасні простори. Реалізація таких чудових проєктів допомагає у цих складних умовах об’єднатися дітям, вчителям та директорам. Освіта за останні роки дуже багато пережила і саме така підтримка дає поштовх до розвитку. Сподіваюсь, що у нас буде ще багато кроків такої плідної співпраці, — підкреслила Вікторія Пекур.  

Ще статті по темі

Back to top button