Суспільство

Куліч завів у ліси Чернігівщини столичний «Будинок на Десні»

Лісову ділянку площею майже 1 гектар (виділ 2.1 кварталу 94 (Морівське лісництво) в довгострокове тимчасове користування для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей строком на 25 років виділено ТОВ «Будинок на Десні».

Про це йдеться у розпорядженні голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча.

Дана ділянка знаходиться у постійному користуванні ДП «Остерське лісове господарство».

ТОВ «Будинок на Десні» зареєстроване у Києві. Засновник і кінцевий бенефіціарний власник – Володимир Філаретов.

2017-11-16_225202

Чим саме буде займатися дане підприємство в лісах Чернігівщини наразі невідомо. Але згідно з інформацією, вказаній у реєстрі юридичних осіб, ТОВ «Будинок на Десні» має право займатися наступними видами діяльності: лісопильне та стругальне виробництво; виробництво інших дерев’яних будівельних конструкцій і столярних виробів; організування інших видів відпочинку та розваг (основний); діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування; діяльність засобів розміщування на період відпустки та іншого тимчасового проживання; надання місць кемпінгами та стоянками для житлових автофургонів і причепів; виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм; діяльність у сфері телевізійного мовлення; купівля та продаж власного нерухомого майна; надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, а також організація будівництва будівель.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Хто зна може це і хорошо. Хоча нічого зазвичай у таких штуках не буває

  2. строится база отдыха на берегу Десны для гостей малоимущих, а недалеко происходит вырубка леса на дрова для отопления многоимущих.

Back to top button