Суспільство

Купуємо квитки на автобус: онлайн чи офлайн

Якщо ви зібралися в поїздку, то насамперед варто подбати про наявність квитків. Купівля білетів онлайн для подорожі поїздом – стала майже нормою, а от з дорогою автобусом все інакше. Багато людей досі намагаються оплачувати проїзд на автостанціях. Хоча завдяки сучасним технологіям можна взяти квиток на автобус від Запоріжжя до Перемишля дистанційно https://prexsell.com/zaporizhzhia/przemysl.

Особливо якщо подорож автобусом відбувається за кордон, набагато зручніше завчасно забронювати місце онлайн. Спробуємо з’ясувати плюси та мінуси купівлі квитків онлайн та офлайн.

Купівля квитків онлайн

Такий спосіб покупки став затребуваним останніми роками, тому що це дуже економить час та кошти. Не потрібно і з дому виходити, достатньо зайти на сайт перевізника. Ось перелік основних переваг броні й оплаті за квиток онлайн:

  • не потрібно залишати свій будинок, щоб оплатити проїзд;
  • можна самостійно вибрати посадкове місце, натомість на автовокзалі буде менше шансів обрати конкретне місце завчасно;
  • заощадження часу на поїздку до вокзалу;
  • жодних черг;
  • економія коштів на квитки (ціна онлайн-квитка у багатьох перевізників менша й враховують знижки на користування онлайн-послугами).

Такий варіант також зручний для тих, хто знаходиться в іншій країні чи місті, але планує свою подорож наперед. Та один з найголовніших плюсів замовлення квитка онлайн – це те, що пасажиру не доведеться витрачати час на відвідування вокзалу.

Купівля квитків офлайн

Це доволі звичний та консервативний спосіб, що вимагає відвідування вокзалу. Тут уже воля випадку: чи доведеться вам стояти в черзі.  Головний плюс такої покупки полягає в тому, що пасажир одразу отримує проїзний до рук.

Щоправда і втратити аркуш паперу набагато легше, ніж електронний квиток. Він буде зберігатися у смартфоні: в електронному гаманці чи у «вхідних» на пошті. Безперечно добре те, що на автовокзалі можна вживу поспілкуватися з касиром чи з водієм автобуса. Живе спілкування й консультація – це те, чого інколи так не вистачає у сучасному світі розвинених технологій. Однак багато сайтів мають опцію – зателефонувати менеджеру (отож і тут без людей не обійтися).

Що краще обрати для міжнародної поїздки?

Кожен із способів має свої переваги та недоліки. Проте для міжнародних поїздок все-таки частіше обирають онлайн-купівлю квитків на автобуси. Адже надалі в іншій країні не завжди буде можливість взяти білет назад, обравши потрібну дату й час. Тим не менш, все це індивідуально.

Офлайн-купівля приваблює надійністю та можливістю отримати фізичний квиток. Але вона займає набагато більше часу. Замовлення проїзного онлайн відрізняється комфортом, проте залишається ризик зробити помилку під час введення даних. В цілому, віддалений варіант набирає популярності, особливо коли є бажання зекономити час, щоб провести його із сімʼєю та рідними, близькими людьми. Одним із найкращих сервісів з продажу квитків на автобуси в Україні є Prexsell. Компанія працює лише з ліцензованими перевізниками, які надають якісні послуги на сучасних автобусах. Щасливих подорожей!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button