Суспільство

Кусюче левеня Донна вже їсть кашку (Фото)

У Мені всім колективом зоопарку виховують левенятко Донну, народжену наприкінці січня.

Нагадаємо, одразу після народження дитинчати левиця Маркіза відмовилася від дитини, тож працівниці зоопарку мусили забрати безпорадне немовля від мами-«зозулі». Маленьке левенятко поклали в тепле місце і почали поїти молочком.

Утім, левенятко потребувало материнської ласки, тож працівниця зоопарку Інна Савич забрала новонародженого до себе додому та почала піклуватися про нього.

«Для нас це не вперше. Маркіза, на жаль, погана мама – вже не вперше народжує і не вперше відмовляється від дитинчати, — розповідає Інна Савич. – А тому мої п’ятеро дітей уже звикли до того, що мама з зоопарку їм носить таких котиків».

Діти пані Інни дали ім’я левеняті – дівчинку назвали Донною.

Днями Донні виповнився місяць, тож ЧЕline приїхав до левеняти із подарунками – манною кашею. За словами пані Інни, Донна вже перейшла на каші.

«Годую її кожні 5 годин. Поки Донна була маленькою, випивала по 50 грамів молочка, зараз за один раз з’їдає по 200 грамів манної каші», — розповідає нова «мама» левеняти Інна Савич.

Журналісти ЧЕline теж потримали в руках іменинницю. На вигляд вона – як здоровий вгодований кіт. Попри свій ще зовсім маленький вік, у Донни проявляється характер справжнього лева – вона пручається і, граючись, намагається вкусити.

До речі, в нової родини Донни є ще й кіт. Утім, його до хати не впускають, аби тваринки не почали з’ясовувати стосунків.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button