Суспільство

Квартири, дороговартісні годинники та цінні папери: Арсен Дідур оприлюднив свої статки

Арсен Дідур, заступник голови Чернігівської обласної ради, оприлюднив «цінну» декларацію про доходи, які отримав у 2017 році. Згідно з офіційним документом, заступник, отримавши торік усього 215,540 тис. заробітної плати, продовжує жити на «широку ногу» і своїми статками не поступається найбагатшим людям Чернігівщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За три роки керівництва поліцією Едуард Альохін поповнив список мільйонерів

Так, у 2017 році Арсен Дідур задекларував три квартири – в Чернігові, Києві та Мелітополі, загальною площею 231 м2. Задеклароване житло повністю належить Дідуру. А от його дружина Наталія у своїй власності має  невеличку земельну ділянку і садовий дачний будинок на Київщині, площею 231 м2.  Також на пані Наталю зареєстрований автомобіль   Porsche Cayenne за 858 580 грн.

Дідур_2

Дідур_3

Користується подружжя Дідурів і дороговартісними годинниками  «Patek philippe» та Cartier». Їх офіційна вартість, згідно з декларацією, 150 тисяч гривень.

Дідур_4

Заступник голови обласної ради є кінцевим бенефіціаром ПрАТ «Куликівське молоко». У 2017 році підприємство виграло 11 тендерів, а відтак Дідур заробив 1 219 639,00 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хатинка у селі: нові подробиці життя Сахневича

До речі, Арсен і Наталія Дідури володіють цінними паперами ПрАТ «Куликівське молоко», номінальною вартістю майже 2 млн грн.

Дідур_5

На банківських рахунках подружжя тримає 25 тис. грн., 70 тис. доларів США, 110 тис. доларів США Арсен Дідур позичив третій особі.

Ще статті по темі

Back to top button