Суспільство

Квест, туристичний екстрим і спортивні змагання: як у Корюківці відзначили День міста

До святкування чергової річниці Корюківки долучилися залюблені в місто, туристичні пригоди й спорт. Зранку в день проведення урочистих заходів молодь перевіряла свої знання про місто в межах квесту, організованого КММГО «Альтернатива».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корюківка з висоти пташиного польоту

У міському парку працював майданчик, де охочі поглиблювали свої знання у спортивному туризмі, випробовували свої сили у навісній переправі.

У приміщенні «Спортбару» зібралися шахісти, серед яких була й наймолодша учасниця, 10-річна Анастасія Борисенко з міста Обухів. За Кубок міста з шахів боролися також спортсмени з Мени, Сновська, Сосниці, Борзни та місцеві гравці. Найкращим з-поміж них став житель Корюківки Олег Милейко, друге місце посів Леонід Роговенко зі Сновська, на третю переможну сходинку піднявся Олександр Крючков із Сосниці.

Змагалися цього самого дня і футболісти – команди ветеранів з Корюківки, Семенівки, Холмів і Сахутівки. За результатами гри, яка відбувалась за круговою системою, перемогу здобула команда Семенівки, другими стали Холми, а третє і четверте місця посіли команди Корюківки і Сахутівки, відповідно.

Переможці й призери змагань отримали кубки, медалі та грамоти, а також цінні подарунки.

28 липня за першість області на стадіоні «Паперовик» змагалися футбольні команди «Фаворит» (Корюківка) й СК «Мена». Матч завершився з рахунком 2:2.

Корюківська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button